tisdag 22 februari 2011

Näst sista dagen i paradiset

Imorgon åker vi hem. En hel månad är till ända. Och vi känner oss redo att komma tillbaka till vårt liv i Sverige. Vi längtar hem! Helt plötsligt vände vår inställning till hemresa och vi känner att det räcker med Thailand just nu. Undrar om det har att göra med att vi är så inställda på vårt datum att man helt plötsligt känner att det räcker. Att det är en försvarsinställning. Vem vet, men så är det i alla fall. Heddan längtar efter dagis, kompisarna, mjölk och Lova. Och sina leksaker. Jag längtar efter kyla, vår säng, latte med god mjölk och godis.

Idag har vi varit på stranden och njutit salta bad och sol. Medan Aston sov kom Maria och Lucky hit med morotskaka och iste. Så sjukt gott och mysigt att hänga med dem. De är så otroligt okomplicerade och härliga och det kommer att bli trist att lämna dom. Men i maj kommer de till Sverige och då får vi styra upp en träff tillsammans med Ingi och Lina.  Det är varmt idag men inte så hög luftfuktighet. Skönt! Vi badade i poolen allihopa och njöt av eftermiddagen. Heddan och Lucky leker så fint! Och dagens höjdpunkt måste ju vara att Hedvig äntligen lärt sig att hoppa från kanten i poolen. På det djupa!







Vi åkte och handlade lite grejjer på Röda taken och efter det blev det middag på Tequila. Där mötte vi upp Maria och Lucky igen.  Medan maten lagades lekte Hedda och Lucky på stranden. Och Aston. Han är inte lugn just nu. Snacka om myror i blöjan.



Nu packar vi våra väskor här och förbereder morgondagens resa så att vi kan utnyttja dagen ordentligt imorgon.

1 kommentar:

  1. Hej fina familjen Berggren! Vilken fin blog ni har! Och vad skönt ni verkar ha haft i ert Thailand!
    Hoppas hemresan gick bra & att du Josefine ska trivas med att börja jobba igen.
    Ha det bra & sköt om er!
    u.

    SvaraRadera