lördag 19 februari 2011

Idag har Heddan lärt sig svära



Jävla stol! sa Heddan i morse när hon snubblade på en stol ute på terrassen. Jävla Aston sa hon lite senare och tillsist: Det svider så jävla mycket på benet. Jag måste erkänna att hon svär väldigt bra och på helt rätt ställen. Imponerande!

Idag var Lucky och Maria med oss på Cola-stranden och det var mysigt. Efter god lunch och massa salta bad vände vi moppen hemåt för siesta. Aston som bara sov tio minuter på förmiddagen somnade på moppen på väg hem och sov gott vidare i sin säng när vi kom hem. Vi andra kikade på Bambi och läste sagor medan vi väntade på att Aston skulle vakna. Efter Skype med farmor och Christer var det dags för bad i poolen. Det var varmt idag, 33 grader, så det var nödvändigt att svalka av sig ordentligt.



På kvällen åkte vi till en ny restaurang som ligger lite efter infarten till Cola-stranden. Mysigt, lugnt och god mat. Hedvig och Lucky lekte som vanligt super och de har så mysigt ihop. Det är precis ett år som skiljer dem åt och Hedvig är så god mot Lucky och Lucky är så tålmodig med Hedvig. Sötnosar.



Aston tog sitt första steg idag men han är precis som sin syster försiktig och sätter sig hellre ner och kryper än riskerar att ramla. Det är så nära att han börjar gå och han är så frustrerad över att han inte kan. Eller kan kan han ju, men att han inte riktigt vågar ännu. Han är redo så vilken minut som helst börjar han.




Efter middagen som var grymt stark av chili åkte vi till ett café som säljer pannkakor för att köpa med oss hem. Allihopa åkte sedan hem till oss för att smaska i oss och leka en sista stund innan läggdags.

Jag skypade en stund med fina mamsen och pappsen och fick en rapport hemifrån. Vi är INTE sugna på den vinter som härjar hemma. I alla fall inte de overaller som krävs för att hålla kylan från våra små kottar. Det blir ju Martin som får köra klädracet när vi kommer hem eftersom han ska vara hemma och jag börja jobba. Den första mars är det dags att åter kliva i skinnskorna efter ett års flummande i jympadojjor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar