lördag 12 februari 2011

Röda taken

Imorse var det sovmorgon. Jag och Martin vaknade vid sju och huset var tyst och lugnt och inte ett enda barn var vaket. Heddan vaknade framåt åtta och till hennes förtjusning hade Martin igår upptäckt att vi hade tillgång till Bollibompa på vår box här i huset. Jag stack till affären och kompletterade med yoghurt och lite färskt bröd. Just nu är det mangosäsong här och vi passar på att vräka i oss denna frukt så mycket vi bara orkar.



Efter frukost och Astons sovstund stack vi iväg till cola-stranden för bad i havet och lunch. Idag är det hett ute och det var riktigt befriande att bada i det lite svalare havet. Aston kryper själv ut i vågorna och älskar att bada. Hedda är tuff som bara den och hoppar och parerar vågorna. När Aston senare sov middag kom Maria och Lucky förbi och frågade om Hedvig ville följa med hem till dem och äta pannkakor. Det ville hon mer än gärna!





När vi hämtade upp Hedda med moppen för att åka iväg på en shoppingrunda berättade Maria att vår söta dotter ätit åtta (8!!!!!) pannkakor. That´s my girl!!



Idag skulle vi åka till en affär som ligger en bit från Mae Phim. Hela familjen hoppade upp på moppen och vi styrde mot röda taken som affären kallas. Vi tog en ny väg som går in i landet istället för längs vattnet och det var kul att se hur annorlunda naturen var där. Grönt och frodigt och lite fina fåglar såg vi. Inga ormar, även om jag inte skulle vilja gå omkring och promenera just där.

På vägen hem från affären stannade vi till i ett fruktstånd och köpte massor av frukt. 6 mango, 2 ananasser, 10 bananer, 4 äpplen och 1 okänd frukt som smakade lite som kiwi men var vit i köttet. Hela kalaset gick på 80 kr. Nu ska vi frossa i frukt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar