lördag 29 januari 2011

Kvällsdopp i poolen

Efter bad i poolområdet här på förmiddagen tog Hedvig och Martin moppen ner på stan. Lite shopping, tankning av moppen samt lite upphämtning av mat. Jag och Aston chillade hemma genom att moppa golvet här i huset. Aston stoppade ner diverse saker i mopp-hinken och försökte välta hinken medan jag städade i värmen. Han har slutat att kravla fram a la militär här nere och kryper nu på klassiskt bebis-vis. Hans gamla teknik fungerar inte när man är fuktig av svett på kroppen, magen fastnar liksom i i klinkergolvet. Det är så sjukt gulligt när han kommer krypande och klampar mer sina händer. Söt-goset!



Hedvig fick en klänning till sin nya Barbie i thai-style och hon var lycklig. Barbien tappar benen hela tiden men det verkar inte göra så mycket. Aston och Martin vilade tillsammans och då passade jag och Hedda på att läsa Bamse, Amelia och Ronja Rövardotter. Sen var det dags att bada i poolen igen. Det är så varmt att man är tvungen att bada mellan varven för att inte smälta bort. Vår egen pool har varit lite strulig men idag har vi gjort en insats så vi hoppas att det löser sig nu.



Idag fyller Albin fem år och vi var bjudna på kalas dit på eftermiddagen. Det var väldigt mysigt och alla kollegorna här på Blue Mango var där. Massor av barn lekte och hade mysigt innan den var dags att gå hem och äta middag. Kvällen avslutades med bad i poolen och nu när kottarna somnat kollar vi på Solsidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar