torsdag 7 juli 2011

Skansen och Kakelspecialisten

Morgonen började tidigt idag. Igår åkte lilla familjen in till stan för att bo i min kusins och hennes mans lägenhet. De är i Spanien och förbarmade sig över oss och undrade om vi ville låna deras underbara våning medan de var borta. Vi leker nu turister i vår egen stad och det är ljuvligt. Aston vaknade vid 6 och ville gå upp och vid 9 hade vi käkat frulle och stack ut på stan. Mot Skansen!  Vi gick genom ett nyvaket Stockholm ner mot Strandvägen för att ta spårvägen sista biten. Vilket äventyr!




Efter att ha kikat på alla djur, ätit lunch, mellis och sovit i vagn var det klockan 15 dags att bege oss mot Kakelspecialister för att möta upp Jeanette för att göra massa val till huset. Vi hade en timme bokat och det var en effektiv timme kan jag säga. Barnen var helt slut och Martin som passade dem med... Jag och Jeanette bockade av min långa lista och det kändes suveränt. Ska bli så underbart djävla fantastiskt att få flytta in i vårt fina hus. Och få se alla dessa val och beslut i verkligheten. Se hur det blir.

Efter kakelval käkade vi middag i Globen Shopping innan vi drog hemåt med tuben. Helt slut! Återigen är jag så djupt imponerad av våra barn. De är så fruktansvärt sköna, tåliga och härliga. Hänger med på allt som vi släpar med dem på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar