onsdag 6 juli 2011

Huset är här!

Morgonfika.





Igår morse klockan sju var hela vår familj på plats på tomten för att möta upp de stora lastbilarna som kom med vårt hus. Thomas och Oiva var på plats med kranförare och kranbil och framåt halvåtta kom första lastbilen med väggar. Vilken mäktig känsla!


Huset är byggt i sektioner inomhus i fabriken i Korsberga, Småland. I månader har vårt hus förberetts och vilken imponerande logistik. Sektionerna kom i den ordning som kranbilen skulle lyfta på dem på plattan och allt annat som ska monteras på plats kom fördigkapat i prydliga förpackningar så att inget skulle bli fuktigt vid eventuellt regn. Thomas och Oiva arbetade lugnt och metodiskt och klockan 15 var dagens arbete klart. Hela undervåningen var på plats. Och det blir så fint! Vi fick till och med komma in i vårt hus och kika runt hur känslan blir. SÅ JÄKLA BRA!!

Idag kom övervåningen. Vi var på plats vid 9 med kaffe och fika och då var övervåningen redan på plats. Takstolarna var på väg att lyftas på och Christian fick damma av sina kontorshänder. Så kul att se huset i sin helhet.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar