söndag 24 juli 2011

Livet går så fort

Nu är det ett par dagar sedan jag sist var inne och skrev och det går så fort. Sedan sisten har vi metat med metspö för första gången med barnen. Det var den regniga dagen som vi bestämde oss för att testa den aktiviteten. Först grävde vi mask och sedan stack vi ner till min mosters brygga för att testa lyckan. Coolaste Kattie drog upp två aborrar och lyckan var total. Hedvig fick spara de små fiskarna i en hink medan vi åt middag och sedan bestämde vi att vi skulle släppa ut dem igen.

I torsdags fick vi spontangäster på kvällen. Det är ju det bästa när man bara ses och lagar till lite av det man har hemma. Lite vin på terassen medan kottarna lekte och sedan grillat med tillhörande middagskaos. Med fyra barn under 4 år blir det gärna så. Men vad gör det om hundra år att man får äta middag i omgångar. Finaste familjen Wikström är så sköna och avspända och härliga att hänga med. Tycker hela vår familj. Det blev en kväll fylld av kaos, skratt, bus och kärlek.
Igår på dagen var vi bjudna till Heddas nya förskolekompis Vera som också är vår blivande granne. Det skiljer två dagar mellan tjejerna och det var så kul att vi hann med att få till lite kul inan förskolan börjar. Tjejerna hade super-kul och jag fick dricka kaffe och kika runt i deras nybyggda hus. Alltid lika kul att se hur andra har löst sitt boende. På eftermiddagen åkte vi till stan för lite ärenden och passade på att leka lite på Mariatorgets lekpark. Öven en glass hanns med.

Idag är det Krisitna-dagen vilket innebär namnsdag för både mig och Heddis. Hon fick en glass ritat på ett kort av pappa och den åkte vi till Vaxholm för att käka. Super-härligt att åka dit eftersom det händer så mycket där på sommaren. Ikväll kommer våra blivande grannar, frugan i familjen är en gammal vän till mig, hem till oss på ost och vin. Ska bli så roligt att få sitta ner och snacka med dem i lugn och ro. Deras husbygge drar igång i höst och vi är så nyfikna på att höra om deras planer.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar