tisdag 5 april 2011

Trött i kroppen

Ännu en morgon där Heddan vaknade först av alla. Jag försökte få henne att somna om, men det är ju lögn i h-vete att det ska fungera. Ja ja, vad gör det om hundra år om man sover lite för litet när man är tre år och har brallorna fulla av myror. Upp gick vi i alla fall och kvart över sju väkte vi lille-bror gos och pappa p.

Efter att ha glömt saker och sprungit upp och ner som yra höns från vår lägenhet var vi på väg i bilen mot skidbacken. Båda barnen somnade i bilen och vi tog en liten tur för att spana in omgivningarna för att de skulle få tid att sova klart.

Idag släppte det snabbt med skidåkningen och Hedvig gjorde direkt det som vi tränat på igår. Händerna på knäna och brett isär med skidorna. Glass-strut med skidorna jobbar vi på men det är lite kvar... Aston åkte pulka och var allmänt cool i sina lånade solbrillor. Han är inte helt nöjd över att behöva ha overall, vinterskor, vantar och mössa. Han anser nog att alla dessa kläder hämmar honom i hans framfart och jakt på att erövra världen. Han är verkligen i sett esse nu och älskar att ha mormor och morfar nära så att han har fler människor att flirta med och skoja med.

Efter en förmiddag med barn och skidor i barnbacke var det dags för mig och martin att ge oss ut på skidåkning utan barn. Underbart och så kul att åka tillsammans bara vi. Vi har ju åkt massor av skidor tillsmmans och vi gillar det mycket båda två. Snabbt gick det eftersom det var folktomt i backarna. Solen strålade och det var riktigt kul!

Dagen avrundades med after-ski på Tott med solsken på verandan där utsikten är vidunderlig. Livebandet var kul och vi dansade så att vi blev aldeles svettiga. Sen var det middag. Bråttom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar