måndag 28 mars 2011

Vinterkräken

Gammal bild på vår finaste tjej när hon fyllde 1 år. Syskonlika är de våra fina två.

I helgen har vi haft ovälkommet besök av vinterkräksjukan. Vi som trodde att vi hade klarat oss i år fick tji. Hedvig har varit hårdast drabbad och Martin minst. Sedan har vi andra pendlat någonstans mittimellan. Inte fett!

Igår skulle finaste farfar och Ingrid komma förbi och fika eftersom de var uppe och hälsade på Karins och Kims nyfödda Nova. Helt förståeligt ville inte farfar och Ingrid komma in i björnens grotta. Vinterkräksjukan vill ju de flesta undvika så långt det går. Gulliga som de är kom de i alla fall förbi och pratade och sällskapade en stund utomhus. Till Hedvigs glädje.

Eftermiddagen firade vi med en långpromenad i solen med varsitt sovande barn i vagn. Hedvig knölade ihop sig och sov gott i en och en halv timme i sin gamla Urban jungle. Vill man så går det.

På kvällen mådde alla bättre och efter att ha tvättat allt som gick här inne igår kröp alla nybadade ner i nybäddade sängar med lakan som fått torka i solen utomhus. Den doften är ju underbar! Hela familjen sov som stockar hela natten och vaknade ljusår ifrån hur vi mådde igår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar